ART TALK med Peter Kær d. 19/6 kl. 17!

Galleri Oxholm byder alle velkommen til en ny ART TALK om den aktuelle udstilling, FRAGILE // CURIOUS. Her vil kunsthistoriker-to-be, Peter Kær, vise rundt i gallerierne, snakke om kunsten på væggene, interviewe kunstnerne og deltage i den diskussion, som kunst kan skabe.
Vi vil først tage et glas vin i køkkenet, hvor gallerist Kim Jørgensen vil introducere sit galleri, hvorefter Peter Kær tager over og introducerer kunsten. Vi slutter af med et glas vin mere og, hvis man lyster, en ekstra rundtur på egen hånd.

Det forgår altsammen i Oxholm HALL, ROOM og Galleri på Ravnsborggade 5, 6 & 8 på Nørrebro!

De udstillende kunstnere er:

Rasmus Rinhack // Els Cools // Oliver Streich

_MG_1637 copy _MG_1657 copy _MG_1636 copy

Desuden har vi stadig vores udstilling i FUNDAMENTET, hvor vores andre repræsenterede kunstnere udstiller deres seneste værker. Her vises bl.a. Peter Max-Jakobsen, Tanja K., Cecilie Westh og Niels Corfitzen. _MG_1677 copy

Der kan findes mere info om både kunstnerne og om ART TALK på vores hjemmeside: www.gallerioxholm.dk

Forfatter: GalleriOxholm

Galleri Oxholm er et galleri for samtidskunst, beliggende i Ravnsborggade i hjertet af Nørrebro. Hver måned byder vi på ny, spændende kunst i vores tre afdelinger af galleriet, og et par gange om måneden vil der være Art Talks med kunsthistoriker Peter Kær. Gå ind på http://www.facebook.com/gallerioxholm og se mere!

Skriv et svar