OVERGADEN INSTITUT FOR SAMTIDSKUNST // FERNISERING

8512976510_75648e1d63_b

FERNISERING // FREDAG DEN 19. APRIL KL. 17-22.

Velkommen til åbningen af udstillingen Menneskejagt af Nicolas Klotz og Elisabeth Perceval, der er blevet til i samarbejde med CPHPIX, og lydinstallationen Contaminate! af den elektroniske duo Damien Dubrovnik. Damien Dubrovnik vil under åbningen opfører en ‘maritim’ lydperformance, akkompagneret af den metalliske lyd af et rungende skibsværft. Vær med når de mellem kl 20 og 22 fylder Overgadens første sal med infernalsk støj og episk elektronisk musik.

Læs mere om MenneskejagtCPHPIX eller klik dig ind på vores hjemmeside www.overgaden.org, hvor du også kan læse mere om Contaminate!, som er del af dette års First Floor program på Overgaden.

Besøg Overgaden Institut for Samtidskunst på facebook.

Skriv et svar