Bliv festivalguide på 48 TIMER – hele Nørrebros kulturfestival

plakat 48 timer_14 marts_2013Synes du også, at Dr. Louises Bro er smuk i solen? At Superkilen er blevet en fed plads? Og at Nørrebro trænger til at blive fejret i forårssolen?

Så bliv festivalguide til 48 TIMER festivalen i år!

48 TIMER inviterer til INFOmøde med hygge, mad og en masse relevant festival-info tirsdag d. 16.april kl. 18-19.30. Her klæder vi dig på til at introducere til de mange events på 48 TIMER.

Som festivalguide bliver din opgave at fortælle publikum om de mange, lækre ting, der sker i løbet af festivalen – og du kommer til at være i godt selskab med en række andre frivillige og festivalmedarbejdere, naturligvis i bragende forårssolskin og med kaffe ad libitum!

Tilmeld dig eventet på facebook, ta´ din bedste ven under armen og kom forbi Støberiet på Blågårds Plads. Vi byder på mad, hvis du til gengæld vil stille dig til rådighed i ca. 5 timer henover weekenden d. 19-21 april.

Mange hilsner
48-crewet

48 TIMER festivalen er Nørrebros egen kulturfestival. I weekenden 19-21.april byder et halv hundrede lokale aktører indenfor til koncerter, workshops, byvandringer, fester og et hav af andre lækre aktiviteter. Se mere på www.48-timer.info

Forfatter: MajaQuist

Kommunikationsmedarbejder på BLÅGÅRDEN & Kaospilot

Skriv et svar