Deltagere søges til fokusgruppe om kulturmagasin

Magasinet Kulturkik skal i gang med 4.udgave og i den forbindelse har vi brug for din mening.

Kulturkik er et kulturmagasin der viser museerne og kunsthallerne samt deres kulturtilbud fra en ny side. Ved at høre din og andres vurdering af magasinet, kan vi blive klogere på hvordan magasinet kan gøres endnu bedre.

På mødet vil vi stille nogle spørgsmål og præsentere et par sjove opgaver, som vi så i fællesskab vil snakke om. Det er ikke en forudsætning for deltagelse at du har kendskab til magasinet, da vi sender eksemplarer til dig.

Første fokusgruppe afholdes Onsdag d. 7. november kl. 16-18.30 og her søger vi primært studerende som er aktive kulturbrugere.

Anden fokusgruppe er også Onsdag d.7 november fra kl.19-20.30. I denne gruppe forestiller vi at du er en ivrig kulturbruger og ikke er bange for at dele din umiddelbare mening om magasinets indhold og udformning.

På mødet vil vi sørge for lidt forfriskninger som sandwich, kaffe og lidt sødt, og der vil være gaver fra flere af museerne som tak for hjælpen.

Hvis du er interesseret i at deltage så send en mail til mette@nullgoldendays.dk med information om dig selv.

Vi håber at se dig!

Skriv et svar