Mungo Park søger praktikant

Mungo Park i Allerød søger praktikant til at assistere i teatrets kommunikationsindsatser. Mungo Park er en lille arbejdsplads med rigtig mange forskelligartede aktiviteter, der skal kommunikeres. Det indebærer, at arbejdet spænder fra at skulle holde de lokale butikker forsynede med sæsonprogrammer og tjekke, at plakaterne i foyeren hænger lige til at opdatere hjemmesiden, skabe indhold til kampagner og newsfeed optimere. Som praktiksted kan vi tilbyde læring og erfaring indenfor ovenstående områder og viden om de mange facetter ved kommunikationsarbejdet i en kultur- og oplevelsesvirksomhed.

Er det lige dig, så send en ansøgning til mig på mail: katrina@nullmungopark.dk senest på fredag den 21. september. Samtaler afholdes i uge 39. Praktikperioden starter primo oktober og forløber min. tre måneder frem. Arbejdstiden og tidsperioden vil blive aftalt med praktikanten.

Du kan klikke dig til mere info om Mungo Park på www.mungopark.dk, www.facebook.com/mungoparkteater, http://www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/mungopark.

Glæder mig til at høre fra dig!

Venlige hilsner,
Katrina Schelin
Kommunikationschef, Mungo Park

PS: Vi søger praktikant igen efter jul, så tager også gerne imod ansøgninger til praktikforløb i vinter/forår 2013.

Skriv et svar