Bliv frivillig i Jazzhouse

Bliv en del af Jazzhouses engagerede frivilligteam og få fordele i huset.

Når Jazzhouse genåbner 1. juni er et af de nye tiltag implementering af en frivilligkultur i huset, som bliver en helt central forudsætning for at det nye Jazzhouse bliver en succes. Og det er naturligvis lige netop her, at du kommer ind i billedet.

Frivillige i Jazzhouse bliver en del af et engageret frivillig- og medarbejderteam, får gratis adgang til alle koncerter i huset, sommerfester og julefrokoster, varer fra baren til fordelagtige priser og masser af andet godt.

Og hvad kræver det så, at være frivillig og hvilke arbejdsopgaver indbefatter det? Frivillige i Jazzhouse tager min. to vagter om måneden. På en vagt skifter man som udgangspunkt mellem følgende forskellige opgaver: garderobe, afrydder og bartender.

Er du interesseret i at være frivillig i Jazzhouse, så send en mail til frivilligkoordinator i Jazzhouse, Trine Wagner Nielsen, på trine@nulljazzhouse.dk, så hører du nærmere.

Jazzhouse søger frivillige allerede fra mandag den 4. juni.

Læs også mere på Jazzhouses hjemmeside og på Facebook.

Skriv et svar