Et af Københavns mest grænsesøgende pladeselskaber ILK søger frivillige til deres scene i den gamle slagtestald 5e under Copenhagen Jazz Festival 2012!

I perioden fra 6. – 15. juli holder ILK intet mindre end 33 unikke koncerter på den fantastiske scene 5e i den grå kødby i København. Med topnavne fra ind- og udland som f.eks. Han Bennink, Thomas Morgan, Gerald Cleaver og mange flere sammen med alle ILK’erne (se dem på ilkmusic.com) bliver der grobund for VILDE oplevelser på det specielle venue.

ILK søger derfor en gruppe frivillige kræfter der har lyst til at arbejde med de praktiske dele af koncertproduktion indenfor felterne:
– billetsalg
– cd-salg
– kunstnerpleje
– fremstød
– publikumskommunikation

For dit engagement får du partoutkort til ALLE 10 DAGE MED KONCERTER på 5e + en valgfri CD fra ILK’s store katalog. Arbejdsopgaver og tider bliver valgt så de passer dig. Se det fulde program på jazz.dk.
Kontakt ILK label manager Eva Frost: eva@nullilkmusic.com hvis du er interesseret!

 

Skriv et svar