JAZZHOUSE ÅBNINGSWEEKEND 1-3. JUNI

 

Efter ti måneder er Jazzhouse endelig klar til at invitere publikum indenfor og introducere det nye hus med masser af jazz.

1. JUNI – ÅBNINGSAFTEN M. LUNDIN/PASBORG, MASHTI & AL AGAMI, STEFAN PASBORGS ODESSA X-TRA LARGE + KIRA SKOV

Fredag den 1. juni klokken 20.00 skydes åbningsfesten i gang af duoen Lundin/Pasborg og et særligt DJ-set fra Mashti & Al Agami, der tager udgangspunkt i Jazzhouses 20-årige historie. Fredag aftens anden afdeling varetages af Stefan Pasborgs Odessa X-tra Large og af sangerinden Kira Skovs hyldest til Billie Holliday, »Memories of Days Gone By«.

2. JUNI – JOHN PATITUCCI TRIO, CHRISTINA DAHL TRIO, LOVEDALE
Lørdag den 2. juni er der fornemt internationalt besøg af basvirtuosen John Patitucci, som blandt andet er kendt fra Chick Coreas band og Wayne Shorter Quartet. Lørdag aften kan man desuden opleve Christina Dahls Trio og Jesper Løvdals band Lovedale, der i aftenens festilige anledning har inviteret en masse gæster med på scenen.

2. JUNI – LILLE SCENE INDVIES M. GUD ER KVINDE + MX ORKESTER
Gud Er Kvinde og MX Orkester indvier Lille Scene lørdag eftermiddag klokken 16.00. Den danske duo MX debuterede sidste år med det tranceskabende, verdensmusik-inspirerede album ”Ni Runder Modsols”, og Yoyooyoy-projektet Gud Er Kvinde er en improduo med Maria Bertel på trombone og Johs Lund på barytonsax.

1+2. JUNI – NATJAZZ (JAZZKAMIKAZE + THE SECRET JAZZHOUSE SOCIETY)
I den første weekend er der også premiere på Jazzhouses nye natteprogram Natjazz. Fredag den 1. juni klokken 23.00 med albumaktuelle Jazzkamikaze, og lørdag den 2. juni klokken 23.00 med det nystiftede husprojekt The Secret Jazzhouse Society. Den 1.-2. juni er Natjazz-koncerterne som et særligt tilbud inkluderet i aftenentréen.

3. JUNI – BØRNEJAZZ M. SIMON TOLDAM TRIO & RUNE T. KIDDE
Jazzhouses åbningsweekend rundes af søndag klokken 15.00 med et børnejazz-arrangement, hvor et nyt samarbejde mellem Simon Toldams trio og forfatter, fortæller og musiker Rune T. Kidde præsenteres. Jazz og ordmagi for børn og barnlige sjæle.

Vi glæder os til at slå dørene op og byde dig velkommen i et nyt Jazzhouse den 1. juni! Du kan læse meget mere på vores hjemmeside eller på Facebook.

Skriv et svar