Lejlighed fremlejes på Nørrebro

Kære alle,

Jeg fremlejer min 2-værelseslejlighed fra juni til december 2012. Huslejen er 5000 kr. per måned og størrelsen er 54 kvadratmeter. Der er nyt badeværelse med varme fliser på gulvet og nyt køkken, inkl. vaskemaskine.

Lejligheden fremlejes delvis møbleret, og jeg må desværre bede om 1 måneds depositum.
Der vil være en chance for forlængelse, men situationen for 2013 er stadig meget uklar, så vær forsigtig  med forventningerne.

Adresse: Bregnerødgade, 2200 København N.
Lejligheden ligger på 4. sal. Den vil egne sig godt til et par.

Glæder mig til at høre fra dig på mail: kristinebakken@nullhotmail.com

De bedste hilsner fra Kristine

Her tænker du på “Lejlighed fremlejes på Nørrebro”

  1. Hej Kristine.
    Blot en forespørgsel, har du fået lejet den ud?
    Min kæreste og jeg har købt andel, men kan først flytte ind 1 okt. eller 1. nov. Så vi mangler bolig i den periode. Helst fra 1 juli. Jeg ved ikke om du satser på, at finde nogen der kan hele perioden. Men ellers lad høre fra dig. Kh Lin.

Skriv et svar