Copenhagen Art Festival søger praktikanter

Copenhagen Art Festival søger praktikanter til at varetage produktion og redigering af kunstner-interviews samt audio walks i forbindelse med de forskellige udstillinger under Copenhagen Art Festival!

Vil du have konkret og cv-nyttig erfaring med film- og lydproduktion som medier for formidling og vidensdannelse på en samtidskunstfestival, der vægter læring og interaktion i kunstoplevelsen, så er det dig, vi leder efter.

Copenhagen Art Festival er en af regionens største præsentationer af international samtidskunst og finder sted fra 24. august – 2. september. Festivalen består af et alsidigt internationalt program med betydningsfuldeværker af både danske og udenlandske kunstnere og indeholder bl.a. udstillinger, kunstprojekter i offentlige rum, et formidlings- og læringsprogram samt et omfattende eventprogram med seminarer, performances, artist talks m.m. Festivalens tema er fællesskab og alle de muligheder og udfordringer der findes for fællesskaber i dag.

Vi har brug for en eller flere med nysgerrighed over for formidling af samtidskunst og med flair for både lyd- og video produktion og som løbende kan producere og redigere interviews med festivalens kunstnere samt idéudvikle og producere en række audio walks der forbinder de forskellige udstillinger på Copenhagen Art Festival.

Vi forestiller os at du arbejder tre dage om ugen fra d. 15 maj (eller snarest muligt) til d. 15 september.
Send gerne CV, motiveret ansøgning samt links til video- og lydproduktioner til: sh@nullcph-artfestival.org. Deadline for ansøgning er d. 8 maj 2012.

Hilde Østergaard og Stina Hasse,

Formidlingskuratorer


Copenhagen Art Festival
Nyhavn 2
DK-1051 København K
+45 26 11 89 96
www.cph-artfestival.org

Sign up for our newsletter: www.cph-artfestival.org

Skriv et svar