GENOPSLAG: PRAKTIKSTILLING FUNDRAISING OG KULTURFORMIDLING

GEARWORKS SØGER EN EFTERÅRSPRAKTIKANT

Vi søger en fundraiser og kulturformidler til at assistere med efterårets fundraising og formidlingsaktiviteter inden for kulturområdet. Du kommer til at få indsigt i ambitiøse digitale kulturformidlingsprojekter og få konkret erfaring med fundraising, community management og ekstern kommunikation. Praktikanten kommer til at indgå i et lille team, der skal researche, strukturere og skrive ansøgninger til private og offentlige fonde / støtteordninger. Du bliver desuden løbende inddraget i udviklingsprocessen på nye digitale formidlingsprojekter. Stillingen er ulønnet – men du vil kunne få meritoverført din praktik.

GEARWORKS – HVEM ER VI?

GearWorks er en kreativ funk-shop, der specialiserer sig i interaktive digitale produktioner indenfor både kulturformidling, markedsføring og branding. Vi konceptudvikler, producerer og implementerer integrerede kommunikationsløsninger med mini-spil, apps og websites til alle platforme. Blandt andet har vi arbejdet med interaktion og spil for Ekstra Bladet, Læger Uden Grænser, Københavns Universitet og Tycho Brahe Planetariet. Vores kerneområde er skræddersyede hjemmesider til private virksomheder og organisationer. På det seneste har vi åbnet døren til et nyt forretningsområde i spændingsfeltet mellem kulturformidling, serious gaming og læring. Det vil vi gerne give et boost med en fokuseret indsats indenfor fundraising og kulturformidling.

PRAKTIKANTEN – HVEM ER DU?

Først og fremmest er du bidt af at drive et projekt fremad. Det personlige engagement vejer tungere end det pæne karakterblad. Du er indskrevet på en videregående uddannelse, der smager af kommunikation, medier eller kultur. Du har lyst til både at skrive og researche og arbejder dynamisk både selvstændigt og i flok. Det er en fordel med fundraising eller kommunikationserfaring fra tidligere jobs.

ANSØGNING

Send en stærk ansøgning (inkl. billede) med et spændende CV i en PDF til Bjarke Hjorth, bh@nullgearworks.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at ringe på: 30 61 00 92.

TID OG DATOER

Ansøgningsfrist: 22. august
Samtalerunder: 29. august – 3. september
Praktikstart: ca. 5. september
Praktikslut: ca. 6. februar
Praktikanten arbejder på fuldtid på linie med resten af GearWorks – selvfølgeligt fleksibelt begge veje under eksamensperioder og deadlines med ansøgninger.


Her tænker du på “GENOPSLAG: PRAKTIKSTILLING FUNDRAISING OG KULTURFORMIDLING”

  1. Come out and play – det er en superfed praktikstilling!

Skriv et svar