Ledig Specialeplads

Kære studerende!?
Skriver du speciale – eller er du kommende specialestuderende, som godt kunne tænke sig at have et sted, hvor du kan koncentrere dig om specialet i selskab med andre ligesindede, så læs endelig videre … ?
Til de hurtige: Vi har ledige specialepladser fra 1. august og 1. september i vores hyggelige specialekontor: Edisons Venner, beliggende centralt på Frederiksberg (Edisonsvej nr. 9 – en sidevej til Gl. Kongevej tæt på Frederiksberg rådhus).??Kontoret er privat etableret af en række studerende, og vi er i øjeblikket 25 studerende. Vi er fordelt på 5 kontorer med 4-7 pladser i hvert kontor.?Det koster 685 kr. om måneden inklusive alle faste udgifter (inkl. internetadgang, 100 print i gennemsnit per måned og kaffekasse). Der er et køkken, hvor du kan tilberede din mad. Du skal desuden betale et depositum på 2.200 kr., som du får tilbage, når du stopper herinde.
Edisons Venner er en forening. Det vil sige, at alle medlemmer har ansvar for, at de praktiske ting fungerer i Edison. Vi har en rengørings- og indkøbsordning, vi holder desuden generalforsamling to gange om året. Vi har et forretningsudvalg, der tager beslutninger i det daglige, en kasserer der står for økonomien, en netværksansvarlig der sørger for at internet- og printeradgangen fungerer samt en ventelisteansvarlig, der står for kontakt til nye medlemmer.?
Hvis du er interesseret så skriv til: edison@nulllive.dk

Venlig hilsen ventelisteadministratoren, Edisons Venner

Skriv et svar