OPEN CALL

Skuespillere til performancefestival på Den Frie Udstillingsbygning søges!

Performancefestivalen Merging Groungs løber af staben fra d. 17.-24. august i Den Frie Udstillingsbygning på Østerbro. Programmet vil præsentere en række danske og internationale performancekunstnere, med værker fordelt i kategorierne #Dokumentation, #Produktion, #Live og #Remake.
Den danske kunstnerinde Jette Hye Jin Mortensen vil fremføre et værk i kategorien #Produktion – et værk som vil finde sted under hele festivalen. I den forbindelse søges tre skuespillere som kunne være interesserede i at arbejde med på projektet. Arbejdet vil bestå i at ”bo” sammen med kunstneren i en installation under hele udstillingsperioden (dvs. 17. – 24. august, fra kl. 14 – 21, undtaget d. 22. da Udstillingsbygningen holder lukket om mandagen). Jette Hye Jin Mortensens beskrivelse af projektet står beskrevet nedenfor.

Er du skuespiller, evt. under uddannelse, og har dette opslag fanget din umiddelbare interesse, håber vi meget på at høre fra dig. Du kan henvende dig til arrangementskoordinator ved Den Frie Udstillingsbygning, Marie Thams, på e-mail adressen: mt@nulldenfrie.dk eller på telefon nummer: 33 12 28 03.

De bedste hilsner
Marie Thams / Den Frie Udstillingsbygning og
Jette Hye Jin Mortensen

Projektbeskrivelse:
Kunstneren og tre skuespillere bor under hele udstillingen i et cirkelformet dramarum. Al fokus og energi vendes indad i væren og stilhed; det violette rum [farven for det øverste chakra og væren i sin reneste form, samt yin og yang energier harmoniseret] igangsætter et psykodrama uden manuskript. Protagonister vil opstår og forsvinde uden sprogets funktion som kategoriserende, tidsforskydende, kollektivt fikseringspunkt. De relationelle, interpersonelle energier performerne imellem gennemgår dag for dag 7 psykodramatiske teknikker: Applied sociometry, Role reversals, Mirroring, Soliloquy, Doubling, Systemic Constellations og Drama. Tanker og ord som opstår hos skuespillerne må forblive introverte, men kan nedskrives. Disse tekster bliver endeligt til dramaet THE SILENT RETREAT som opføres på sidstedagen. Kunstneren vil prøve at hele sin tilknytningsforstyrrelse, og måske, i processen hele en omsiggribende samfundsmæssig relationsforstyrrelse.

Forfatter: denfrie

Den Frie Udstillingsbygning Oslo Plads 1 2100 København Ø

Skriv et svar