Kontorfællesskab i Århusgade

Mangler du et godt sted til at skrive speciale eller skrive/arbejde på noget helt andet? Vi har et hyggeligt, lyst og nyrenoveret kontor på Århusgade som har fået en plads ledig pr. 1. august.

Rummet er et tidligere butikslokale med et stort fælles skrivebord, et andet lidt mindre bord, et lille køkken med mulighed for at lave te/kaffe, riste brød og have frokostting i køleskabet, toilet, og så bogreoler så du kan opbevare bøger og materialer. Folk som sidder her laver lidt forskelligt: tre skriver speciale (indenfor byplanlægning/arkitektur), én tegner og maler, og én er location scout for filmbranchen. Der er stor variation i hvordan og hvornår kontoret bliver brugt, så vi er der sjældent alle sammen samtidig, men når vi er drikker vi tit morgenkaffe eller spiser frokost sammen.

Huslejen er på 650 kr./måneden inklusive det hele, også trådløst internet, hvilket er en overkommelig pris for en god arbejdsplads. Hvis du har brug for et godt fordybelsessted, så skriv eller ring og kom ned og kig på det og mød os! Man må lave stort set alt hvad man vil, bare dét, man laver, giver plads til alle. Da her er helt nyrenoveret er stedet bogstabeligt talt lidt af et “tabula rasa” og der er dermed mulighed for at sætte dit eget præg hvis du skulle have lyst til det. Skriv til christinajuhlin@nullhotmail.com / 20311927, så kan vi aftale et visit.

 

Skriv et svar