GENOPSLAG: Praktikant til Bikubenfonden

SVAR SENEST 26. marts

Bikubenfonden søger praktikant med interesse for og viden om teaterområdet samt evner for på akademisk niveau at dokumentere erfarings- og vidensopsamling.

Bikubenfonden er en af Danmarks store fonde, der støtter aktiviteter både på det sociale og det kulturelle område. Fonden har gennem årene opbygget et særligt virkefelt inden for det område, hvor kulturelle og sociale aktiviteter overlapper og supplerer hinanden. Desuden har fonden indstiftet priserne Årets Reumert og Kronprinsparrets Priser.

Hvis du:

  • har lyst til at arbejde med teater og kultur?
  • både er god til at tage ansvar og tage fat?
  • kan holde mange bolde i luften og bevare overblikket?
  • kan lide at samarbejde på mange niveauer?
  • er god til skriftlig kommunikation?

Så er du måske den person, som vi søger.

Din primære arbejdsopgave vil være at tage ansvar for afvikling og dokumentation af et miniseminar om teater og integration, som Bikubenfonden afholder i maj måned i Skuespilhuset i samarbejde med Det Kgl. Teater. Ud over samarbejdet med Det Kgl. Teater om det faglige indhold i miniseminaret, skal du udfærdige en opfølgende rapport om seminarets temaer og debatter.

Dine sekundære arbejdsopgaver vil være at bistå med Årets Reumert prisuddelingen i starten af maj. Desuden inviterer Bikubenfonden 1.000 socialt udsatte børn og unge til De 3 Musketerer i Ulvedalene i juni, hvor du også vil blive inddraget.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med kulturchef Johanne Prahl Steffensen, som du refererer til og som vil være din faste sparringspartner. Praktikperioden vil være fra primo april til medio juni, og arbejdstiden vil være fleksibel, så der også er mulighed for at følge undervisning ved siden af. Praktikperioden er ulønnet.

Send en skriftlig ansøgning inkl. CV og relevante eksamenspapirer til Bikubenfonden på e-mail: pm@nullbikubenfonden.dk

Ansøgninger modtages KUN på ovennævnte e-mailadresse. Skriv PRAKTIK i emnefeltet.

For yderligere oplysninger kontakt Johanne Prahl Steffensen på tlf. 33 77 93 72.

Skriv et svar