FORFATTERAFTEN – MØD TO UNGE TALENTER!

Torsdag d. 11. november kl. 19 | Studenterhuset, Købmagergade 52
Entré: medlem 30 kr. / ikke-medlem 40 kr.

Arrangementet foregår først på 1. sal og senere i caféen i stuen.

Oplæsning og foredrag v. forfatter Tine Bruun efterfulgt af akkompagneret historiefortælling v. forfatter, digter og poetry slammer Kasper Schulz.

Tine BruunOplev først Tine Bruun læse højt fra sit forfatterskab og fortælle om at skrive – ikke mindst om udfordringen ved at skrive på engelsk som dansk forfatter. Tine Bruun er en oplagt gæst i Studenterhuset, fordi hun udgav sine to første bøger i USA allerede som studerende ved Københavns Universitet. Siden er hendes speciale udgivet som bog, og hun har nu to nye bøger på vej.

Emnerne er ofte store, når Tine Bruun skriver. Det samme er humoren heldigvis, og aftenens højtlæsning vil heller ikke skorte på både morsomme og alvorlige aspekter. Tine læser højt fra og fortæller om den roman, hun arbejder på netop nu, og i den forbindelse om sin seneste research-tur til Helmand-provinsen.

Tine Bruun vil også læse højt af sin første bog “My Childhood In Six Parts or Why World Wars Must Repeat”, der vandt The Cowell Press Book Prize 2007, og fra den populære serie “I Am A Man Because”, hvor hun underholder med de mange gode grunde, der er, til at være en mand.

Kasper SchulzSenere kan du opleve Kasper Schulzs vilde fortællinger i caféen. Kasper Schulz er historiefortæller, forfatter, digter og tidligere Danmarksmester i poetry slam. Kasper er kendt for sine dynamiske og fanden i voldske optrædener der trækker lytteren igennem et uforudsigeligt univers af skæve karakterer og besynderlige situationer.

Ved denne optræden bliver Kasper Schulz akkompagneret af komponisten og guitaristen Nicolai Abrahamsen, der giver Kasper Schulzs ord en musikalsk behandling. Musikken gør poetiske passager mere lyriske og de vilde ture mere kaotiske. Glæd jer!

Mere info: www.tinebruun.blogspot.com | www.studenterhuset.com

Forfatter: Studenterhuset

Studenterhuset er et af Københavns livligste café-/spillesteder og det mest levende kulturelle og faglige omdrejningspunkt for studentermiljøet i Københavnsområdet.

Skriv et svar