LANDSKABERNE, DER OMGIVER OS

Foto af Mikkel Rahr Mortensen

O – OVERGADEN ARTIST TALK 
LANDSKABERNE, DER OMGIVER OS
Billedkunstner Carl Emil Jacobsen og forfatter Liv Sejrbo Lidegaard

Torsdag d. 30. september kl. 17-18 på O – Overgaden

Vær med på O – Overgaden, når udstillingsaktuelle Carl Emil Jacobsen møder forfatter Liv Sejrbo Lidegaard til en samtale om deres arbejde med menneskekroppens forhold til naturen – i en tid, der kalder på nye sanselige tilgange til jorden.

Med sin unikke pigmentproduktion, som udvindes af lokale sten og mineralske materialer forbinder Jacobsen sin praksis til landskaberne omkring ham. I samtale med forfatter Liv Sejrbo Lidegaard, vil han sætte ord på disse nøjsomme processer, som Sejrbo Lidegaard selv kender til sin egen poesi, der sanseligt undersøger kroppens relation til naturen og fællesskaberne omkring os. Sammen vil de dele tanker om, hvordan man kunstnerisk kan bearbejde menneskekroppens forhold til de landskaber, som omgiver os.

Samtalen moderes af  modereret af Ida Schyum, kurator på Overgaden. Carl Emil Jacobsen viser lige nu sin soloudstilling Comb a Hairy Doughnut Flat på Overgaden. Du er velkommen til at besøge udstillingen inden eller efter denne Artist Talk. Gratis: Udstillinger på Overgaden har altid gratis entre. Det samme har denne Artist Talk. Tilmelding ikke nødvendig. Arrangementet er en del af ART WEEK.

Skriv et svar