Er du FOF Københavns nye kommunikationspraktikant?

Brænder du for vidensformidling, folkeoplysning og kommunikation? Er du nysgerrig på verden omkring dig, ønsker du at sætte fut i den demokratiske samtale, og kribler det i dine fingre for at skabe indsigt og aha-oplevelser hos en bred målgruppe?

Så er en praktikstilling hos FOF København måske noget for dig.

FOF København er Danmarks største aftenskole, og vores udbud spænder bredt: Fra det højaktuelle foredrag om tidens store debatemner, over kurser i sprog, kommunikation, madlavning og motion, til kreative kurser, musik- og sangundervisning.

Som universitetspraktikant hos FOF København kommer du til at arbejde på tværs af kommunikationsafdelingen og den afdeling, der udvikler vores udbud af foredrag og debatarrangementer.

Du får bl.a. oplæring i og erfaring med

  • Journalistik. At skrive korte og fængende tekster om vores arrangementer og producere content på tværs af digitale kanaler – f.eks. artikler, interview, guides, opskrifter og videoteasers til sociale medier, hjemmeside og nyhedsbreve.
  • Grafisk opsætning. At designe flyers, annoncer, plakater og lignende.
  • PR og markedsføring. At bidrage til pressearbejdet og markedsføringen af udvalgte foredrag og debatarrangementer med et særligt fokus på den digitale markedsføring (SEO, SEM og annoncering på sociale medier).
  • Produktudvikling. At bidrage til programplanlægning med idéer til nye foredrag og debatskabende arrangementer.
  • Events. At afvikle foredrag og debatarrangementer (lede debatter og facilitere dialog mellem foredragsholdere og publikum m.m.).

Din profil

  • Relevant uddannelse. Vi forestiller os, at du er studerende på en videregående uddannelse inden for humaniora, kommunikation eller marketing.
  • Formidling. Du elsker at arbejde med sproget, skrive tekster, der skaber opmærksomhed, og har mod på at stå på en scene.
  • Udsyn. Du interesserer dig for verden omkring dig, er storforbruger af kultur og medier og har fingeren på pulsen ift. nye tendenser.
  • Personlighed. Som person er du initiativrig, har mod på at kaste dig ud i nye opgaver og er ikke bange for at stille spørgsmål undervejs. Du har blik for den gode historie og ideer til, hvordan den kan formidles til forskellige målgrupper.
  • Teknisk flair. Du har mod på at lære at arbejde med Adobe-pakken, CMS-systemer, Facebook Business Manager og Google My Business. Ved afvikling af foredrag og debatarrangementer er det vigtigt, at du efter oplæring selv kan styre teknikken, holde hovedet koldt og problemløse, hvis projektor, mikrofon e.l. driller.

Vi tilbyder

  • en spændende og afvekslende hverdag med rig mulighed for faglig udvikling
  • en arbejdsplads hvor der er højt til loftet og kort fra idé til handling
  • mulighed for at sætte dit eget præg på praktikken og skabe en masse målbare resultater
  • mulighed for gratis deltagelse på alle vores kurser og foredrag

Det praktiske

Der er tale om ulønnet uddannelsespraktik – det er derfor en forudsætning, at forløbet indgår som del af din uddannelse. Praktikopholdet er planlagt til forårssemesteret 2021 og bliver tilrettelagt, så det passer ind i dit studie. Vi bestræber os på at tilpasse de konkrete arbejdsopgaver til dine interesse- og kompetenceområder.

Ansøgningsfrist og ansættelse

Send en kort motiveret ansøgning inkl. cv og eksamensbevis hurtigst muligt og senest 15. december 2020 til kommunikationschef Natascha Bang Jespersen på nbj@nullfofkbh.dk.

Læs mere om FOF København på fofkbh.dk

Skriv et svar