Bygningsstyrelsen søger en engageret kommunikationsstudent

Vil du lære at lave videoer til sociale medier, intranet og vores hjemmeside samt lære at afvikle et webinar? Og ønsker du at få erfaring og indblik i kommunikation i Danmarks største offentlige ejendomsvirksomhed? Så er du måske vores nye kommunikationsstudent!

Som student vil du blive en del af et velfungerende kommunikationsteam, der er centralt placeret i styrelsen. Her vil du opleve en arbejdsdag, hvor humøret er højt, og hvor der ofte skal leveres med korte frister. Vi lægger derfor vægt på, at du er en god holdspiller og udadvendt.

Dine arbejdsopgaver
I det daglige kommunikationsarbejde får du mulighed for at arbejde med en bred vifte af kommunikationsopgaver. Du vil blandt andet komme til at arbejde med:

  • Videoproduktion og grafisk arbejde
  • Webinarer
  • Vedligehold af intranet og hjemmeside
  • Redaktion af vores sociale medier
  • Nyheder – både eksternt og internt

Flair for video og billeder
Vi forestiller os, at du er i gang med en relevant uddannelse, gerne inden for kommunikation. Du er proaktiv, arbejder struktureret og er god til både at samarbejde og arbejde selvstændigt.

Det er en fordel, hvis du kan fotografere, redigere billeder og lave korte videoer, da vi arbejder på at gøre vores kommunikation mere visuel. Har du produceret en video, må du meget gerne indsætte et link til den i din ansøgning.

Derudover ser vi gerne, at du kan holde fokus på en opgave samt tage ansvar for dine opgaver.

Om os
Bygningsstyrelsen er den største ejendomsvirksomhed og bygherre for staten og universiteterne. Vi har ansvar for at levere attraktive og veldrevne arbejdspladser, så vores kunder – universiteterne, politiet, domstolene og centraladministrationen – kan koncentrere sig om kerneopgaverne. Vi løfter vores opgave i en stærk bygherrefunktion gennem nybyggeri og moderniseringer, ved at udleje statens ejendomme og ved at videreformidle private lejemål til de statslige institutioner. Derudover leverer vi serviceydelser som reception, kantine og rengøring med videre til en del af de statslige institutioner.

I Bygningsstyrelsen har vi en aktivitetsbaseret kontorindretning. Det betyder, at vores kontormiljø er indrettet i arbejdsområder, der understøtter de arbejdsopgaver, du løser i løbet af din arbejdsdag. Du vil have en hjemmezone, hvor dine kollegaer i centeret primært er. Vi har valgt den aktivitetsbaserede indretning, fordi vi i Bygningsstyrelsen ønsker at styrke vores samarbejde og vidensdeling samt understøtte et godt arbejdsmiljø med høj trivsel.

Ansættelsesvilkår
Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitlig 15 timer og er som udgangspunkt fordelt på to faste ugentlige arbejdsdage.

Vi synes, det er vigtigt, at du som studerende har mulighed for at kombinere studier og arbejde på en god måde, og vi er derfor fleksible i forhold til eksamensperioder og lignende. Vi forventer også fleksibilitet den anden vej i forbindelse med større deadlines.

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til OAO-fællesoverenskomsten og organisationsaftalen mellem staten og HK. Bygningsstyrelsen er en styrelse under Transport- og Boligministeriet, og dit ansættelsesområde vil derfor være ministeriet med de til enhver tid tilhørende styrelser. Dit arbejdssted vil være Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København V.

Du skal ved ansættelsestidspunktet kunne vise skriftlig dokumentation for relevant studieaktivitet.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte pressechef Carsten Engedal, tlf. 41 70 13 51.

Lyder stillingen interessant, så send os en ansøgning og CV senest den 10. december. Du søger stillingen ved at gå ind på www.bygst.dk/job. Når du har sendt ansøgningen, vil du modtage en kvittering indenfor 24 timer, som betyder, at vi har modtaget din ansøgning. Vi forventer at afholde samtaler i uge 51 med forventet tiltrædelse den 15. januar 2021 under hensyntagen til eventuelle eksaminer.
 

Bygningsstyrelsen er statens største ejendomsvirksomhed og bygherre. Vi leverer arbejdspladser til statslige institutioner og fysiske rammer til universiteter. Mangfoldighed er et aktiv, som vi bruger i vores hverdag for at løse vores opgaver. Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, etnicitet eller religion til at søge.

Skriv et svar