Praktikant til forlaget Thaning & Appel

Er du vild med bøger? Og har du lyst til en fremtid i forlagsbranchen? Så er du måske netop den praktikant, vi har brug for på forlaget Thaning & Appel.

 

Vi søger en praktikant i foråret 2010, der vil indgå i vores lille, engagerede redaktion og tage del i det daglige arbejde. Du vil i praktikperioden prøve kræfter med forlagsarbejde fra antagelse af titler over redaktion til markedsføring og PR. Vægtningen kan afhænge af dine egne interesser og vores konkrete behov.

Thaning & Appel er et af Danmarks ældste forlag. Vi består af fem entusiastiske mennesker, der både arbejder hårdt og har det sjovt. Vi udgiver oversat skønlitteratur, og inden for faglitteratur er vi ved at etablere en udgivelseslinje med historiske bøger og biografier. Du kan læse mere om vores udgivelser på www.thaningogappel.dk

 

Stillingen er min. 30 timer om ugen og ulønnet. Vi har kontor i Læderstræde 34, København K. Send en ansøgning til Christine Seedorff på cs@nullthaningogappel.dk. Hvis du vil vide mere om stillingen kan du ringe på 33 22 45 11.  Ansøgningsfristen er 1. december 2009.

 

 

Skriv et svar