Brown Bag Lectures

brown_bag4

De har gjort det længe på Museum of Modern Art og Columbia University i New York, og nu gør Den Sorte Diamant det også! De tre første hverdage i næste uge vil tre eksperter fortælle om tre gigantværker. Spis frokost sammen med Platon, Proust og Shakespeare, når Diamanten byder på kompakt og gratis eftermiddagsforelæsning.

Brown Bag Lectures er en times frokostforelæsninger, hvor man kan få opfrisket nogle af de største litterære hovedværker, som de fleste kender, men de færreste har fået læst. Hvad var det nu lige, Platon mente om staten, og fik Hamlet nogensinde sin Ofelia?

Brown Bag Lectures giver studerende og alle andre interesserede mulighed for at tage en pause fra den hektiske hverdag og nyd frokosten i selskab med filosofisk statslære, blodigt kongemord og la Belle Époque.

Arrangementerne er gratis og kræver ingen tilmelding. Dog begrænset antal pladser!

Mandag 9. nov. kl. 12.30: Anne-Marie Eggert Olsen om Platons ’Staten’

Tirsdag 10. nov kl. 12.30: Lars Kaaber om Shakespeares ’Hamlet ’

Onsdag 11. nov. kl. 12.30: Neal Ashley Conrad om Prousts ’På sporet af den tabte tid’

Skriv et svar