SF søger kommunikerende praktikant

SF søger kommunikerende praktikant

SFs uddannelsesordfører, Nanna Westerby, og SF’s sundhedsordfører, Jonas Dahl, søger en akademisk praktikant til forårssemesteret 2010.

Har du evner inden for kommunikation, som du kunne tænke dig at videreudvikle på det politiske felt? Så er en stilling som akademisk praktikant hos SF måske noget for dig. Som praktikant vil du indgå i et dynamisk team samtidig med, at du skal varetage en del selvstændigt arbejde. Din primære opgave vil være at deltage i arbejdet med at kommunikere SFs politik på uddannelses- og sundhedsområdet – både på tryk og web.

Du vil få faglig feedback på dit arbejde gennem dialog og løbende evaluering. Ligesom du vil få indblik i de processer, der knytter sig til idéudvikling i den politiske verden. Arbejdspladsen er til tider hektisk, men præget af godt humør og masser af daglige udfordringer.

Vi forventer, at du:


– Har interesse og flair for politisk kommunikation.
– Har politisk drive og engagement.

– Har lyst til at arbejde selvstændigt.
– Er stærk skriftligt

– Er vant til at videreformidle og researche

Arbejdstiden er ca. 35 timer pr. uge, men vi finder sammen ud af, hvordan den nærmere planlægges. Praktikken begynder 1. februar – men gerne tidligere, hvis det er muligt – og løber frem til udgangen af juni 2010.

Send en kortfattet ansøgning samt CV og karakterudskrifter til sfhela@nullft.dk senest den 15. december 2009. Du er også velkommen til at kontakte Nanna Westerby på 33 37 44 24 eller Jonas Dahl på 33 37 44 18 for yderligere information.

Med venlig hilsen
Nanna Westerby & Jonas Dahl

Skriv et svar