Zulu Comedy Festival og Huset-KBH søger praktikant

Kunne du tænke dig at være en del af Zulu Comedy Festival? Har du flair for eventplanlægning og lyst til at få erfaring med projektledelse samt afvikling af Danmarks største comedyfestival?

TV-produktionsselskabet Immergut, der producerer Zulu Comedy Festival og spillestedet Huset-KBH søger en praktikant til at være en del af planlægningen og afviklingen af festivalen som finder sted fra d. 1. til d. 11. sept. 2016. Arbejdet vil indebære strategi, planlægning, og koordinering af festivalen i tæt samarbejde med festivallederne og Huset-KBH. Praktikken vil bestå af både administrativt og praktisk arbejde og foregå hos Immergut i Valby og Huset-KBH i Indre København.

Om Zulu Comedy Festival 

Zulu Comedy Festival er Danmarks største og sjoveste comedy festival uden sammenligning. Festivalen tager pulsen på comedybranchen og sammensætter et tætpakket program med over 100 danske og internationale komikere og mere end 200 shows i København og Aarhus. Zulu Comedy Festival er en ikke-kurateret festival, der foregår fra d. 1. – 11. sept. 2016 og er et partnerskabsprojekt mellem TV 2 Zulu og Immergut ApS.

Om Huset-KBH

Huset-KBH (det tidligere Huset i Magstræde) er Danmarks første og største kulturhus med omkring 1400 årlige arrangementer fordelt på 10 forskellige scener. Huset udgør en tredjedel af hele comedyfestivalens program og har op til 12 shows pr. dag under festivalen.  Festivalen finder sted i Huset-KBH fra d. 2. – 10. sept. 2016.

Om dig

Du interesserer dig for events og projektledelse. Du har gå-på-mod, organisationstalent, og har det godt med at have og tage et ansvar. Du gør dig umage med at bevare overblikket i pressede situationer, er idérig, god i en telefon og serviceminded.

Er det lige dig, så send en ansøgning til info@nullimmergut.dk senest d. 5. april 2016.

Ansættelsesperioden er d. 11. april – 11. september 2016.

Praktikperioden fordeler sig således:

Halv tid i april og maj

Fuld tid i juni, august og start september. Juli vil være ferielukket.

Tiden vil være fordelt mellem Immergut og Huset, dog vil august og start september foregå primært i Huset. Perioden kan evt. ændres efter behov og er fleksibel ift. evt. studie.

Præcis arbejdstid og tidsperiode vil blive aftalt nærmere med praktikanten.

Praktikstillingen er ulønnet.

Du kan læse mere om Immergut og festivalen her: http://immergut.dk/da/events/zulu-comedy-festival/

Du kan læse mere om Huset-KBH her: http://www.huset-kbh.dk/om-huset/

Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv et svar