Oplev 10 hvide mænd på scenen

I ULTRA oplever man 10 hvide mænd på scenen, som gennem støtte, bevægelse og modstand undersøger den insisterende kraft, der er ved at bevæge sig i fællesskab. De stræber konstant mod at gøre det samme og mod totalt at overgive sig til gruppen.

Forestillingen spørger som værk og med massen og det unisone som tema, hvor individet står i enhed med andre? Det unisone er en proces, hvor alle elementer opfører sig på samme måde på samme tid; simultant eller synkront i parallel handling. I marcherende militærparader, folkedemonstrationer, store grupper af fodboldfans og storbyens travle menneskemylder afslører der sig en magt ved det unisone. Med det synkrone opstår idéen om det perfekte. Hvor der ikke er plads til tilfældigheder. Det ultra-synkrone går ud over det menneskeligt mulige – hvor mennesket ville være mekanisk.

ULTRA undersøger fællesskabets magt i relation til begreber som ekstremisme og identitetsfølelse og spørger kritisk, om der er en reel mulighed for at stå sammen i gruppen?

Billetter: teaterbilletter.dk/forestillinger/ultra/
Mere info: bit.ly/1VDVjqP
About ULTRA in English: http://bit.ly/1LFJ5sd

////// Special events //////
Tirsdag 5. april: Premiere med GRATIS DRINKS fra Copenhagen Distillery FØR forestillingen + gratis øl og snacks fra Dansehallerne EFTER forestillingen.
Onsdag 6. april: Pre-Talk kl. 20.00. Introduktion til forestillingen.
Torsdag 7. april: Artist Talk (after performance) – in English: “Radiating strength, unity and power – as well as solidarity, anonymity and conformity. In a (post)individualistic society – what does it mean to be a part of the crowd? Moderator: Carolina Bäckman.

////// Dansere //////
Jernej Bizjak / Samuel Denton / Joel Fritzon / Snorre Jeppe Hansen / Nathanael Larsson / David Price / Louis Richard / Antoine Roux-Briffaud / John Wannehag / Declan Whitaker

////// Iscenesættelse //////
Koreograf: Martin Forsberg
Scenografi & Kostumedesign: Jenny Nordberg
Lysdesign: Mads Nielsen
Lyddesign: Mitja Nylund
Prøveleder: Mattias Sunesson
Dramaturg: Birgit Berndt
Producent: Marie Schulz
Teknisk producent: Madeleine Lind Hoppe
Tekniker: Emil Odler

////// Om Fors Works //////
Det uafhængige københavner-baserede dansekompagni Fors Works ledes af koreograf Martin Forsberg. Forsbergs forestillinger er sjældent kun én ting. Det er ikke altid muligt at kategorisere hans forestillinger som moderne dans. De er baseret på dans men ofte i en anden kontekst. I kølvandet på post-modernismen bestræber Fors Works sig på at definere hypermodernism. Forestillingerne er lavet med intelligens og kulderystende nærvær og danserne presses altid til det ekstreme.

////// Forestillingen er blevet til med støtte fra //////
Statens Kunstfond / Augustinus Fonden / Wilhelm Hansen Fonden / Nordisk Kulturfond / Aarhus Kommune

////// Co-producers //////
Norrlandsoperan / Bora Bora / Dansstationen / Dansehallerne

Skriv et svar