Skrivekursus

plusordLogo

Skriv dit liv – 3 aftner

På kurset sætter du ord på de erindringer, der betyder noget for dig. Det kan være fra barndommen, ungdommen eller en anden særlig tidsperiode i dit liv. Erindringerne får liv på papiret, så de kan læses og forstås af andre. Kurset skærper din sproglige opmærksomhed og formåen, så du kan skrive levende og præcist om dine vigtige erindringer.

Hvad får du med hjem? I løbet af kurset arbejder du med en valgt erindringshistorie. Du skriver i scener fra dit eget liv. Til sidst har du en færdigskrevet tekst. Gennem skriveøvelser får du trænet dine skrivemuskler, så du kan skrive personligt og nærværende. Du lærer, at sanseindtryk gør en tekst levende. Vi skal have fat i syns-, høre-, lugte-, smags- og følesansen og arbejde med at folde indtrykkene ud i teksterne. Desuden kigger vi andre erindringsskrivende i kortene for at se, hvad der virker. Du får redskaber til at skrive den gode begyndelse, midte og slutning. Dertil kommer den inspiration og skriveglæde, du får på kurset, så du kan fortsætte din erindringsskrivning.


Tid: 3 tirsdage i foråret 2013 (d. 30.4., d. 14.5. og d. 28.5.) Undervisningen er et samlet forløb og begynder hver gang kl. 18.30 og varer til kl. 21.30 Lokalerne er åbne fra kl. 18.

Sted: Strandgade 6, st., 1401 København K

Pris: 1.798 kr. inkl. moms Prisen inkluderer the, kaffe og kage

OBS! 20% RABAT TIL STUDERENDE! Oplyses v. tilmeding.

Læs mere og tilmeld dig på Plusord.dk

Skriv et svar