TV Frederiksberg søger kulturstuderende

TV Frederiksberg søger kulturstuderende, som er interesseret i at anmelde Louisianas nuværende udstilling “POP ART DESIGN” i mit tv-program om udstillingen.

Jeg forestiller mig 4-5-6 studerende, der i 5-6 minutter hver anmelder – ud fra deres egen personlige opfattelse – udstillingen. Anmeldelserne vil være adskilt fra hinanden, så det klart fremgår, hvis anmeldelse der er tale om. Der vil mellem de enkelte anmeldelser blive vist billedoptagelser fra udstillingen, ligesom der vil være billedvisning under anmeldelsen.

Tv-programmets samlet længde vil være på ca. 25 minutter. Det vil blive sendt på Kanal Hovedstaden og Kanal København.

Udgift til offentlig transport (inden for Hovedstadsområdet) og entrebillet til Louisiana vil blive refunderet. Det er desværre ikke muligt at yde honorar for medvirken. Hver anmelder vil modtage en dvd med optagelsen.

Yderligere oplysninger/spørgsmål?/tilmelding – Ring/mail til redaktør Benny Haugshøj på tlf. 21 69 39 46 eller tvf@nulltvfrederiksberg.dk – hjemmeside: www.tvfrederiksberg.dk.

Skriv et svar