Fire forårskoncerter fra Jazz Club Loco i Jazzhouse

Jazzhouse og Jazz Club Loco præsenterer fire fantastiske forårsarrangementer med stærke danske og internationale acts. På torsdag indledes koncertrækken med Pinkunoizu og Johns Lunds/Tobias Kirstein.

locoPinkunoizu spiller et eksotisk mix af lo-fi, hi-life, nu-folklore, asiatisk 60’er pop og post-apokalyptisk fremtidsrock. Deres album “Free Time!” (2012) er uden tvivl en af de mest markante danske debutalbum i nyere tid. “Frygtløs ?og ?fremragende? globaliseret ?indierock” skrev Informations anmelder Ralf Christensen bl.a. om bandet, der har bragt en forfriskende spraglet og globalt orienteret lyd ind i dansk indie.

Som intro til aftenens koncert spiller Johns Lunds og Tobias Kirstein, to musikere, der gennem flere år har sat et væsentligt aftryk på Københavns eksperimenterende musikmiljø. Begge er aktive i adskillige interessante projekter, ligesom de kuraterer spillestedet Mayhem. Det er aldrig til at sige præcis, hvad en koncert med duoen byder på, men forvent et lydunivers i konstant udvidelse hinsides begreber som vellyd og støj.

Jazz Club Loco har siden 2001 været et sandt kraftcentrum i det danske koncertmiljø. En koncertforening, der ikke alene har præsenteret en lang række suveræne koncerter, men også har medvirket til at skabe en rummelig og udfordrende live-kultur, hvor jazz, punk, rock, avantgarde og meget mere mødes til gensidig berigelse. Jazzhouse glæder sig til et særdeles spændende forår sammen med Jazz Club Loco. Et forår, der i alt byder på fire koncertaftener:

21/03, kl. 20.00
Pinkunoizu + Johns Lunds/Tobias Kirstein

25/04, kl. 20.00
Bird Alert + Silver 6

24/05,  kl. 21.00
Musik for Seks Elektriske Guitarer feat. Muneomi Senju (JP/DK)

28/05, kl. 20.00
Selvhenter + Doctor Nerve (US)

Skriv et svar