Studiejob på Kristeligt Dagblad

SPÆNDENDE STUDENTERJOB PÅ AVIS I FREMGANG

Har du lyst til at arbejde med grafik og tekst i et dynamisk avismiljø? Så er chancen der nu, idet Kristeligt Dagblad søger en dygtig studentermedhjælp til avisens ugentlige kalender for kirke, kunst og kultur.

Studentermedhjælpen medvirker til at samle, kvalitetstjekke og opsætte de arrangementer og gudstjenester, som hver uge udgives i form af tillægget kirku.dk. Det sker i et moderne redigeringssystem.

Studentermedhjælpen arbejder sammen med avisens redaktionssekretariat, korrekturlæsere, arkiv, IT-afdeling samt redaktionerne for kirke og kultur om opgaven. Arbejdet er rutinepræget, men indebærer også ansvar og evne til at tænke og arbejde selvstændigt.

Det forventes, at ansøgere er helt sikre i skriftligt dansk, behersker korrekt grammatik og har et sikkert sprog. Erfaring fra arbejde i et avis- eller mediemiljø er en fordel, men ikke et krav. Lyst til at vide mere om, hvad der rører sig i den kirkelige og kulturelle verden, er en uomgængelig forudsætning.

Arbejdet er normeret til 12 timer per uge med tirsdage og onsdage som de vigtigste arbejdsdage. Lønnen udgør 115 kroner i timen.

Tiltrædelse snarest muligt.

Studentermedhjælpen refererer til avisens kirke- og tro-redaktør Morten Thomsen Højsgaard.

Ansøgninger, mærket ”kirku” og vedlagt cv, sendes til avisen senest tirsdag den 24. marts kl. 14.00:

Kristeligt Dagblad
Rosengården 14
1174 København K
E-mail: kirke@nullkristeligt-dagblad.dk

Kristeligt Dagblad er uafhængigt af politiske partier og interesseorganisationer. Avisen, der er en af landets hurtigst voksende, læses hver dag af mere end 100.000 danskere. Selskabets internettjenester har mere end 200.000 brugere om måneden. Selskabet ejer og driver desuden Kristeligt Dagblads Forlag. Avisen har en rygepolitik.

2 meninger om “Studiejob på Kristeligt Dagblad”

Skriv et svar