Studentermedarbejder på Statens Museum for Kunst

Studentermedarbejder ved projektet “Kunsthistorier – SMK digital” på Statens Museum for Kunst

Statens Museum for Kunst søger en studentermedarbejder til projektet Kunsthistorier i SMK digital med tiltrædelse i uge 16. Studentermedarbejderen skal som udgangspunkt assistere de kunstfaglige projektmedarbejdere med at skaffe billedmateriale til webformidling.

Med SMK digital skaber Statens Museum for Kunst en digital platform, der indbyder brugerne til at gå på opdagelse i kunstens verden. Delprojektet Kunsthistorier er et kerneprojekt i SMK digital, som ønsker at imødekomme et behov for mere tilgængeligt indhold om museets samlinger. Kunsthistorier producerer kunstnerprofiler og nytænkende interaktiv formidling af kunsthistorien og kunstværker og vil blive lanceret i slutningen af 2010. Programmet SMK digital er støttet af Nordea-fonden.

Ansøgeren skal have gennemført 1½-2 års studier i kunsthistorie og være i gang med fortsatte studier inden for faget.

Arbejdsopgaver
• Indhentning af eksternt billedmateriale
• Korrespondance og afrapportering i forbindelse med Copyright
• Tekstredigering og litteratursøgning
• Praktisk arbejde i forbindelse med digitalisering

Løn- og ansættelsesforhold
• Ansættelsen sker i henhold til organisationsaftale for kontorfunktionærer (HK) samt OAO-S-fællesoverenskomsten
• Hvis du får tilbudt stillingen, skal du kunne fremvise en straffeattest
• Arbejdstiden er 11 timer ugentligt fordelt på to dage á 5½ timer
• Ansættelsen vil være opdelt i perioder – med første periode fra 14. april til 12. juni 2009 og anden periode fra 17. august til 30. oktober 2009 med mulighed for ændringer og for forlængelse af ansættelsen i 2 perioder i 2010

Spørgsmål
Du er velkommen til at kontakte projektlederne Annette Rosenvold Hvidt og Merete Sanderhoff, hvis du har spørgsmål om jobbet. Projektlederne kan træffes på tlf. 33 74 85 09 eller 33 74 85 71 i tidsrummet kl. 11.00-12.00 alle hverdage.

Ansøgningen
Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest mandag den 23. marts 2009 kl.12.00.

Du skal mærke ansøgningen “Student til Kunsthistorier” og sende den pr. mail til job@nullsmk.dk. Ansøgningen skal være forsynet med postadresse og være i formatet Word 97 (eller senere Word-versioner) og/eller pdf.

Vi forventer at holde samtaler i uge 14.

Du kan læse mere om Statens Museum for Kunst på vores hjemmeside: www.smk.dk. Og om SMK digital på bloggen www.smk.dk/blogs/digital.nsf/pages/about.

Skriv et svar