Traneudstillingen søger assistent

Traneudstillingen har brug for en kunst- eller kulturfaglig assistent fra 30. juni – 18. august til hjælp med udstillingen SALVAJES – Digesting Europe Piece by Piece. Arbejdet udgør ca. 30-37 timer i alt .
Det er ulønnet arbejde, men vedkommende får mulighed for at arbejde meget tæt med leder af Traneudstillingen Aukje Lepoutre Ravn og den brasilianske kurator Guillermo om en udstilling med 16 top professionelle og internationale kunstnere, hvoraf flere er verdenskendte. Det er den største udstilling, vi har haft i regi af Traneudstillingen og kommer til at sprede sig ud i hele biblioteket samt udenfor.

Opgaverne bliver meget ad-hoc-agtige, men det er lige fra korrekturlæsning på mini-katalog, presse- og markedsføringsarbejde, FB-opdateringer, plakat distribution, søge sponsorer til fernisering, koordinere modtagelse af værker, finde lejlighed til kunstnerne (airbnb), indkøbe effekter og udstyr til værker, der skal produceres på stedet, assistance til installeringsarbejde for kunstner Gabriel Dawe m.m.

For mere info – skriv til Aukje Lepoutre Ravn alra@nullgentofte.dk

Her tænker du på “Traneudstillingen søger assistent”

  1. I would appreciate it if I could make contact with the director of the Traneudstillingen exhibition space to discuss the possibility of a collaborative exhibition focusing on women documenting their culture – “Voices of Women” – during 2013/2014.
    I look forward to hear from you.
    Kind regards
    Elbe

Skriv et svar