COPENHAGEN ART FESTIVAL OG SNYK SØGER PRAKTIKANT

Copenhagen Art Festival er en international begivenhed og satsning, som i 2012 har til formål at markere København som et center for den mest interessante og innovative samtidskunst. Det er anden gang festivalen vil finde sted, og der arbejdes nu intensivt med at skabe en festival, hvor der både vil være kunstudstillinger på byens kunsthaller, kunst i det offentlige rum, debatter, seminarer og performances m.m.

Til projektet Listening to your city søger vi nu en praktikant til at indgå i arbejdet på festivalens sekretariat.
Periode: Fra 1. juli eller snarest derefter og frem til og med 3. september

Projektet er et lydkunstprojekt med installationer i tårnene på Knippelsbro og på og omkring broen i øvrigt. Projektet er et samarbejde mellem Copenhagen Art Festival og SNYK – genreorganisationen for ny, eksperimenterende musik og lydkunst.

Som praktikant vil du blive involveret i arbejdet med at forberede og organisere kunstprojekter, som har til formål at nå et bredt publikum og udforske samtidskunstens offentlige karakter.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. bestå i:
• at assistere med planlægningen af festivalens projekt på og omkring Knippelsbro
• at forberede researchophold for kunstnere
• at tage kontakt til myndigheder, foreninger, organisationer m.m.
• netværksopbygning
• udvikling og produktion af tekstmateriale om projekterne
• Koordination af praktisk produktion, inkl. kontakt til lyd og lysteknikere og andre.

For at komme i betragtning som praktikant, lægger vi vægt på at du:
• har interesse for at arbejde med både produktion og formidling af samtidskunst og lydkunst
• har gode kommunikationsevner på dansk og engelsk
• har kendskab til den danske og internationale samtidskunstscene
• har overblik, er struktureret og er udpræget handlingsorienteret
• kan arbejde selvstændigt, er initiativrig og engageret

Vi vil i fællesskab tilrettelægge dit praktikforløb, og tage udgangspunkt i både festivalens behov samt dine interesser og dit studie. Vi kan desværre ikke afse lønudgifter i forbindelse med praktikforløbet.

Generel information
Som praktikant hos Copenhagen Art Festival kan vi tilbyde et varieret og lærerigt praktikforløb i festivalens organisation, der vil give indsigt i udviklingen og koordineringen af en kunstfestival. Vi er et mindre sekretariat med en hektisk hverdag, og vi lægger vægt på at du kan håndtere travlhed og bevare overblikket. Arbejdsområderne er alsidige, og det kræves at du er villig og har mod på at fungere i en flerfacetteret rolle i festivalens organisation, i tæt samarbejde med festivalens arrangører.

Hvis du er interesseret så send gerne en kort ansøgning med en motivation og en beskrivelse af dine faglige interesseområder til: Thorbjørn Tønder Hansen, SNYK, thorbjorn@nullsnyk.dk, tel. 53739001 – www.snyk.dk

Ansøgningsfrist: Snarest muligt, senest 4. juli 2012

Skriv et svar