DR2 programmet So Ein Ding søger praktikant.

DRs videnskabsredaktion tilbyder en praktikpladser á 4-6 måneder. Ansøgere kan være universitetsstuderende eller andre videregående uddannelser, der har virksomhedspraktik som en del af deres studieforløb.

So Ein Ding er et teknisk fremtidsmagasin forklædt som forbrugerprogram. Hver uge tester og anmelder vi nye og interessante gadgets som kan købes i Danmark. Men So Ein Ding bygger også oven på – Vi perspektiverer, ser trends og strømninger der tegner et billede af den fremtid, vi er på vej ind i.

På So Ein Ding kan praktikanten komme til at stifte bekendtskab med research, oplining, praktisk arbejde med pakning og skafning af produkter, webarbejde, og studieproduktion og kuli-opgaver. Du skal have stor interesse for teknik og gadgets, og ikke blive overrasket over, hvor meget praktisk arbejde der ligger i at producere sådan et program.

For at søge pratikstillingen skal du være universitetsstuderende og kunne få merit for praktikopholdet som led i din uddannelse. 

Undervejs i forløbet får du mulighed for samtaler med praktikværten, hvor du kan drøfte faglige og sociale aspekter. Du får også mulighed for en slutevaluering.

  • Ansøgningsfrist: 1. december 2011
  • Praktikperioden er en del af din uddannelse (meritgivende), er ulønnet og løber fra januar til juni 2012
  • Tjenestested: DR Byen, Emil Holms Kanal 20, 09 99 KBH.C.
  • Ansøgningen sendes som ”praktikansøger”  til: danp@nulldr.dk

 

 For spørgsmål vedr. So Ein Ding, kontakt redaktør Dan (danp@nulldr.dk)

 

 

Skriv et svar