DRs Historeredaktion søger praktikanter

Praktik på DRs Historieredaktion:

Danmarks eneste historiske radio – og tv-redaktion søger to universitetspraktikanter

 

DR’s historieredaktion søger to praktikanter i ulønnet praktik til forårssemestret 2012 af en varighed på 5-6 måneder fra midten/slutningen af januar. Redaktionen producerer historiske TV-dokumentarer både til DR1 og DR2. Blandt andet serier som ”Danske Mad Men” og ’Store danskere’.

 I foråret skal vi blandt andet lave en serie om dansk indvandrerpolitik og om psykiatriens historie. Vi producerer desuden flere faste radioformater til P1. Blandt andet Radioklassikeren, Alle tiders historie og Danmark Kort.

 

Vi leder efter to praktikanter. For begge gælder det at man får lov til at følge processerne fra idé til færdig udsendelse. Man vil indgå som en integreret del af redaktionen, løse researchopgaver, ideudvikle, finde kilder og løse praktiske opgaver i forbindelse med produktionerne.

 

Særligt radiopraktik: Vi producerer mange forskellige formater og det er en fordel, hvis man har forståelse for radiomediet og dets fortællemuligheder. I ansøgningen og i samtalen lægger vi blandt andet vægt på om du har set og lyttet til vores programmer og tænkt over hvad det kunne være spændende at lave nye programmer om.

Praktikken skal kunne merit overføres til dit studie som et led i din uddannelse.
Undervejs i forløbet får du mulighed for samtale med praktikværten, hvor du kan drøfte faglige og sociale aspekter. Du får også mulighed for en slutevaluering.

 

 

Tjenestested: DR Danmark, Emil Holms Kanal, 09 99 KBH.C.

Ansøgning mailes til: dkpraktikant@nulldr.dk

Ansøgningsfrist: d. 1.12. 2011

Skriv et svar