ARKEN Museum for Samtidskunst søger kunstværter (studiejob)

Vi søger nye engagerede kolleger til vores team af kunstværter. Som kunstvært varetager man det gode værtskab til museets familieworkshops i weekenden og i ferierne samt i museets åbne værksteder, som både kan være på hverdage og i weekenden.

Som kunstvært faciliterer man en kreativ aktivitet tilrettelagt efter den aktuelle udstilling. Jobbet indebærer at byde børnefamilier og gæster, der ønsker at deltage i museets værkstedsaktiviteter, velkommen, køre aktiviteten og kunne formidle lidt om udstillingerne. Man skal desuden klargøre materialer og rydde op før og efter værkstedets åbningstid.

På ARKEN Museum for Samtidskunst er vi optaget af, hvordan kunsten kan fremme fællesskaber og øge tilgængelighed, trivsel og livskvalitet, og optaget af hvordan vi som institution kan facilitere bredere adgang til kunsten og gøre kunsten tilgængelig for alle.

Dine kvalifikationer

  • Studerende på en relevant uddannelse eller med anden relevant erfaring
  • Gerne erfaring med at arbejde med børne- eller familieaktiviteter
  • Formidling på både dansk og engelsk
  • Evne til at arbejde med forskellige kreative opgaver og forskellige materialer
  • Gerne interesse for samtidskunst og mod på let formidling af museets aktuelle udstillinger
  • Udadvendt og imødekommende

Hvad tilbyder vi?

  • Et lærerigt og afvekslende job i et spændende miljø på et af landets største kunstmuseer
  • Mulighed for at opnå relevant museumserfaring
  • At blive del af ARKEN Undervisning & Formidlings erfarne og engagerede team

Stillingen er timelønnet med vekslende arbejdstider og arbejdsmængde. Arbejdstiden ligger primært mellem 11-17 på hverdage, i weekenden samt på helligdage. Som del af jobbet deltager du i ARKENs studiekredse ved opstart af nye udstillinger. Ansøgere skal være over 18 år og under uddannelse.

Ansøgningsfrist

Ansøgning og CV sendes til kunstvaert@nullarken.dk senest den onsdag 27. september kl. 12.00. Spørgsmål vedrørende stillingen som kunstvært kan rettes til christina.toft@nullarken.dk.

Samtaler forventes afholdt i starten af uge 40 og med opstart snarest muligt herefter.

Vi opfordrer alle uanset alder, køn, seksuel orientering, religion og etnicitet til at ansøge om arbejde hos ARKEN. Vi tror på, at et alsidigt og inkluderende miljø er afgørende for at skabe en inspirerende og effektiv arbejdsplads.

Kun 20 kilometer syd for København ligger ARKEN Museum for Samtidskunst. På ARKEN kan man opleve kunst i verdensklasse. Museet viser hvert år udstillinger med dansk og international kunst. Læs mere på www.arken.dk.

Skriv et svar