Forestillingen NATUREN KALDER om smartphones, råstoffer og forbundethed med naturen

NATUREN KALDER er en performance der sætter dig i kontakt med omverden

Telefonen ringer. Eller er det Naturen, der kalder fra din lomme? Denne performance tager det opkald, vi har ladet ringe alt for længe, og tager dig med på en rituel rejse ind i det elektroniske mini-landskab, du bærer rundt på. Din smartphone. 

NATUREN KALDER åbner bevidstheden for, hvordan vi mennesker er viklet ind i en større organisme, og skaber en sanselig oplevelse af at være ét med verden omkring os – også med din telefon. En nærgående iagttagelse udfolder telefonens betydning både funktionelt, geografisk, miljømæssigt og i relation til menneskelige konsekvenser. Det er nemlig svært at tage vare på en natur, man ikke rigtig føler sig i kontakt med. 

Varighed: 1 time og 15 min. uden pause

For billetter og info se: https://www.faar302.dk/forestilling/naturen-kalder/

Gruppebilletter til studerende: 40 kr. per person

Skriv et svar