HEIRLOOM – center for art and archives søger en praktikant til foråret 2023

HEIRLOOM center for art and archives er en nystartet non-profit kunstorganisation i centrum af København dedikeret til at udstille og initiere projekter med fokus på det kunstneriske arkiv. HEIRLOOM betyder arvestykke på engelsk, og organisationen er optaget af at udforske det kunstneriske eftermæle og oversete samlinger i dialog med samtidskunsten.

Programmet retter særlig opmærksomhed på flygtige værkpraksisser og diskussioner omkring køn, identitet og transnationale udvekslinger. Det er Heirlooms ambition at genbesøge og kontekstualisere kunstpraksisser gennem nye kuratoriske koncepter og formater. Organisationen er fysisk placeret i København, men opererer internationalt.

Send din ansøgning og motivation for praktikopholdet med relevant dokumentation senest 1. december 2022.

Skriv et svar