Freelance-arbejde med transskribering

Hos Textservice søger vi en række studerende med flair for sprog til at transskribere. Kunne det være noget for dig?

OM JOBBET

At transskribere vil sige, at man nedskriver talen på en lydoptagelse, fx en optagelse af et interview. Arbejdsmængden vil variere. I nogle uger får man tilbudt arbejde 20 timer, i andre er det måske kun få timer. Så det kræver en vis fleksibilitet, men man kan altid sige nej til en opgave, hvis man ikke har tid.

Arbejdet skal udføres derhjemme, og man skal bruge sin egen computer. Man bestemmer selv, om man vil arbejde formiddag, eftermiddag, aften eller nat. Blot man afleverer udskrifterne til tiden.

Man honoreres ikke pr. time, man arbejder, men pr. lydtime, man transskriberer. Men de fleste kan tjene 100-150 kr./timen, og man skal ikke bruge tid på transport. Man arbejder jo hjemme fra.

OM DIG

Transskription er ikke svært, men det kræver, at man kan skrive sikkert og korrekt, og at man har en god sprogforståelse. Det er en fordel, hvis man er hurtig på tasterne. Men hvis man ikke af, er det selvfølgelig noget, man bliver, når man arbejder med transskribering.

OM TEXTSERVICE

Textservice er et tekstbureau med speciale i transskribering. Vi har en del freelancere tilknyttet, men har brug for flere.

Læs mere om Textservice på textservice.dk.

ANSØGNING & KONTAKT

Send en mail til Jan på mail@nulltextservice.dk. Skriv gerne et par ord om dig selv, men det væsentlige er egentligt, at du sætter ord på dine sproglige færdigheder.

Skriv et svar