Svend Sømod. Resonans & Harmoni

I den danske billedkunstner Svend Sømods nye udstillingen i GL STRAND, Resonans & Harmoni, inviteres publikum inden for i et spektakulært og altomsluttende værk af pulserende lys, messende lyde og flygtige lasertegnede blomster.

17.09.2022 – 13.11.2022

Svend Sømod (f. 1992) er i sin kunst optaget af at fortolke matematiske formler og figurer, så de danner et sansende og intellektuelt makkerpar. Det gælder også i Resonans & Harmoni, som er skabt ud fra det samme matematiske princip. Udstillingen er kunstnerens første soloudstilling i en kunstinstitution.

Svend Sømod er uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi i 2020 og bor og arbejder i København. Trods sin unge alder har han et imponerende antal samarbejder og projekter bag sig. Hans kunstneriske praksis ligger i tråd med gesamtkunstwerk-traditionen og samler forskellige discipliner herunder maleri, billedtryk, design, udsmykninger, kunstudstillinger og sågar cocktailmaskiner.

Læs mere om udstillingen her

Skriv et svar