Kuratorer til Roskilde Festivals Arts & Activism program

Roskilde Festivals Art & Activism-team søger entusiastiske, modige og dedikerede frivillige kuratorer. Du bliver en del af et lille team – et passioneret fællesskab, der kuraterer og leverer program til Roskilde Festival på tværs af kunst, debat, graffiti og tværfaglige og solidariske projekter.

Roskilde Festivals program er ambitiøst og fokuserer på at levere engagerende og innovative projekter, der udfordrer og præsenterer nye formater på tværs af kunstarter, aktuelle debatter og nye produktionsformer.

Som kurator bliver du en del af RF’s brede fællesskab, og du vil arbejde sammen med forskellige samarbejdspartnere, herunder partnere, RF-medarbejdere, eksterne kuratorer, medfrivillige og produktion – for at løfte Art & Activism’s program til et højt fagligt og internationalt niveau, der udfordrer traditionelle formater. Som holdspiller kan du få ting til at ske, og elske når fællesskabet lykkes.

Læs mere her: https://www.roskilde-festival.dk/da/volunteers/become-a-volunteer/become-an-all-year-volunteer/#Kuratorer-til-Roskilde-Festivals-Arts-%26-Activism-program

Skriv et svar