Kulturugen K7 vender tilbage med fri entré på 165 museer og stor rabat på 15 teatre til landets unge?

Sidste år blev mere end 25.000 fribilletter til landets kulturinstitutioner indløst under K7. Den nationale kulturuge for unge i uge 37 har således på rekordtid bidt sig fast i det danske kulturlandskab. Når K7 vender tilbage den 12.–18. september 2022 åbner mere end 165 danske museer, kunsthaller og oplevelsescentre dørene med fri entré for landets unge mellem 18-27 år. Og som noget nyt introduceres i samarbejde med CPH Stage 15 udvalgte teatre i årets kampagne. Besøger du flest kulturinstitutioner i løbet af ugen, kan du vinde 7 årskort til dig og dine venner.

I hele uge 37 kan landets unge tage deres venner under armen og få en solid kulturinsprøjtning på et bredt udsnit af landets kulturinstitutioner. Som del af den landsdækkende kulturuge K7 får alle unge op til 27 år fri entré på flere end 165 museer, kunsthaller og oplevelsescentre landet over – fra ARoS i Aarhus, Trapholt i Kolding og H.C. Andersens Hus i Odense til Glyptoteket i København og Louisiana i Humlebæk. Og som noget nyt introduceres 15 udvalgte teatre i kampagnen, således at unge mellem 18-25 i hele ugen kan købe teaterbilletter til 40 kroner.

Initiativet løber for tredje år i træk og følger op på sidste års succes, hvor et rekordstort antal unge benyttede sig af kulturtilbuddet og indløste mere end 25.000 fribilletter til landets museer og udstillingssteder. [AS1] 

Se hele listen over de 180 museer, kunsthaller og teatre K7 i år giver adgang til på www.k7k7.dk

Skriv et svar