BØRNEPASSER MED GLIMT I ØJET SØGES TIL HYGGELIGT FRITIDSJOB

Hej studerende! Har du lyst til at bruge lidt af din tid sammen med tre glade, sjove og nysgerrige børn, og har du ideer til aktiviteter, I kan lave sammen? Så har vi et hyggeligt og fleksibelt job som børnepasser, hvor du selv kan være med til at bestemme arbejdstiderne.

Vi (Anne og Morten på ydre Nørrebro) har tre søde børn, som elsker at tumle, snakke, lave perler, høre musik og meget andet. Det er Tora på 7 år, som går i 1.klasse, og tvillingerne Liv og Nanna som fylder 4 år til juni. De elsker at lege sammen og lave sjove ting med voksne, og vi forældre elsker engang imellem at gå ud og tale i hele sætninger sammen uden børn.

Vi søger derfor en glad og ansvarlig børnepasser, som virkelig kan lide at være sammen med børn, og som har lyst til at hente dem en gang om ugen eller et par gange om måneden og bruge eftermiddagen og/eller aftenen sammen med dem. Vi forestiller os, at du kan lægge ca. 10-20 arbejdstimer om måneden.

HVEM ER DU?

  • Du synes det er sjovt at være sammen med børn og har lyst til at igangsætte hyggelige aktiviteter sammen med dem.
  • Spiller du et instrument, tegner, bager, bygger eller har andre kreative hobbyer, du vil udforske og lære vores børn, er det helt kanon.
  • Du kan både lave fis, sætte grænser og trøste når det er nødvendigt. Du har mod på at håndtere de (for det meste små) konflikter der kan opstå mellem søskende.
  • Du har mod på at koge pasta og lignende lavpraktiske opgaver, når der er brug for det for at få tingene til at hænge sammen.
  • Du er i gang med en uddannelse (eller noget andet), som giver dig en fleksibel hverdag, og du forestiller dig, at du vil være børnepasser for os i hvert fald et par år.

Skriv lidt om hvem du er, og hvorfor du har lyst til at være børnepasser til helmstedt@nullgmail.com snarest muligt og senest 15. marts. Vi inviterer dig forbi til en snak om jobbet, inden du og vi beslutter os.

Vi glæder os til at høre fra dig!

mh Anne og Morten

Skriv et svar