Overgaden søndagsomvisninger

Søndag 27. februar kl. 14-14.45
Søndag 13. marts kl. 14–14.45

Åben søndagsomvisning: Julie Stavad + Tommy Støckel

Tag med på en åben, gratis søndagsomvisning i O – Overgadens aktuelle SUPERADAPTER af Tommy Støckel og I am here for pleasure but it is no fun af Julie Stavad – et nyt tiltag på udvalgte søndage på O – Overgaden Institut for Samtidskunst.

Omvisningen er for alle, der har lyst til et få en uformel introduktion til udstillingerne og samtidskunsten. Besøget på O – Overgaden og omvisningen er helt gratis – og kræver ikke tilmelding.

De to aktuelle skulpturudstillinger byder på enorme læbestiftlignende skulpturer af rød voks, tunge tasker hugget i sten og et kæmpestort system af computerprintede former – blandt andet modeller af Christianshavnerarkitektur, som du vil kunne genkende på en gåtur i området omkring Overgaden.

Med et stort kredsløb af teknologiudviklede skulpturer og et subtilt iscenesat drama mellem hverdagsobjekter sætter de to samtidskunstnere fokus på, hvordan vi indretter os og trives i en verden fyldt af ting og smarte designs.

Læs mere om de to udstillinger her: https://overgaden.org/kommende-udstillinger/

**Vær opmærksom på, at det fra 1. februar ikke længere er påkrævet at bære mundbind og vise coronapas, når du besøger kulturinstitutioner.

Samtidskunstens stemmer på O – Overgaden
Den unge danske samtidskunst er stærk og vildtvoksende akkurat nu. På kunsthallen O – Overgaden i hjertet af Christianshavn vil du især møde de endnu ukendte kunsttalenter og nye stemmer i samfundsdebatten, der viser, hvor kunsten er på vej hen.

Husk, at der altid er gratis entre til O – Overgaden.

Vi håber, vi ses!

Skriv et svar