NOGET OM HELTE : Peder Frederik Jensen om Kjell Askildsens “Hundene i Thessaloniki”

Torsdag d. 25. november 2021 kl. 17 på Københavns Hovedbibliotek.

Den 23. september i år døde den prisvindende norske forfatter Kjell Askildsen en uge før, han ville være fyldt 92 år. Askildsen debuterede i 1953 med novellesamlingen ”Heretter følger jeg deg helt hjem” og efterlader sig et imponerende forfatterskab bestående af såvel noveller og romaner, der har sat sig dybe spor hos en lang række andre forfattere – her blandt andet den danske forfatter Peder Frederik Jensen.

Kjell Askildsen er gennem tiden blevet kaldt meget – bl.a. minimalismens nestor og novellens nordiske mester – og det er netop novellesamlingen ”Hundene i Thessaloniki” fra 1996, som Peder Frederik Jensen har valgt at stille skarpt på torsdag d. 25. november til arrangementet ’Noget om Helte’.

Læs mere her: https://www.facebook.com/events/4346875732075427/

Skriv et svar