Fernisering: Feminist Collective with No Name: FCNNNews: The Archive på ARIEL – Feminisms in the Aesthetic

Foto: Maja Theodoraki

FCNNNews is not for you who believe in white supremacy. FCNNNews is not for you who do blackface

Feminist Collective with No Name (FCNN)

Fernisering: 31.01.2020 kl. 17-19

FCNN / Feminist Collective with No Name: FCNNNews: The Archive

Det er med stor glæde, at vi inviterer til åbning af udstillingen FCNNNews : The Archive af FCNN / Feminist Collective with No Name.

Med FCNNNews : The Archive sætter FCNN nyhedsmediet til debat, ligesom de stiller sig kritiske over for hvem, der får lov at fortælle historierne bag de nyheder, vi læser og ser. Samtidig gøres der status over kunstnerkollektivets hidtidige produktion jævnfør undertitlen: “The Archive”. Arkivet bliver problematiseret, ligesom det at arkivere præsenteres som alt andet end en uskyldig handling. FCNNNews : The Archive sætter spørgsmålstegn ved, hvilke platforme for dialog, der findes, hvem der har mulighed for at tale, og endeligt, hvem der bliver arkiveret. I udstillingsperioden vil ARIELs lokale være omdannet til FCNNNews’ nyhedsstudie. Et green- screen rum, der viser de tre episoder i værkserien, FCNNNews. Udstillingen markerer lanceringen af kunstnerkollektivets tredje og nyeste episode i værkserien.

Vi byder ind til et glas vin fredag d. 31. januar i tidsrummet kl. 17.00 – 19.00 i foyeren i Kvindernes Bygning, Niels Hemmingsens Gade 10, 1153 København K.

FCNN / Feminist Collective with No Name
FCNN er et åbent arbejdskollektiv, initieret af kunstnerne Lil B. Wachmann, Dina El Kaisy Friemuth og filmskaberen Anita Beikpour. Deres arbejde er forankret i aktivisme og spænder over performance, video, tekst og workshops ofte i samarbejder på tværs af discipliner. Kollektivet arbejder mellem Berlin, New York, Beirut og København.

Skriv et svar