Bogrelease: Maria Finn, “Careless Nature”

Vi fejrer udgivelsen af Maria Finns nye bog ’Careless Nature’ med en reception og samtale mellem Finn og kulturhistoriker, lektor Henriette Steiner. ’Careless Nature’ samler flere af kunstnerens projekter gennem de sidste 20 år med fokus på parker, bevægelse og tid.

Finns arbejde kredser om temaer som tid, sprog og erindring, udtrykt igennem alt fra tegninger til videoer, performance-kunst, sproglige dekonstruktioner og fotografiet. I Careless Nature bliver billeder fra parker og andre menneskeskabte naturområder sidestillet med små poetiske tekstbidder i en kombination, der giver bogen et helt særegent univers. Til bogreceptionen er Finn i dialog med kulturhistoriker og lektor ved Københavns Universitet, Henriette Steiner.

Entré 50 kr. inkl. et glas vin. Gratis for medlemmer af Fotografisk Center og Dansk Journalistforbund. Tilmelding: info@nullfotografiskcenter.dk eller 33930996. Dette FotoForum er en del af rækken ‘Vintertalks: Kunst og forskning’, du kan købe en billet til alle tre for 120 kr.

Se begivenheden på Facebook for mere info.

Skriv et svar