Forpremiere på ROOM 4.1

Hej derude,
Jeg vil lige gøre opmærksom på, at Kristján Ingimarsson Company’s nye forestilling ROOM 4.1 spiller til oktober, og vi har forpremierebilletter til en billigere penge.

Kristján Ingimarsson (BLAM og MORPH) er kendt for hans kreative og nyskabende måder at formidle scenekunsten på, og kreative måde at tage scenerummet i anvendelse. Han arbejder med det fysiske performanceteater, hvor også tempo og dynamik er karakteristisk for hans næsten sprængfarlige, udfoldelser og ideer.

ROOM 4.1 er det nye fysiske (og digitale) skud på stammen. Som noget nyt kombinerer Kristján nemlig en online videoserie og en live teaterforestilling. Se online videoserien lige her – anden sæson er lige begyndt: https://vimeo.com/356438489

Live forestillingen foregår i en stor hal, hvor der er et 360 graders drejeligt videostudie og en stor bevægelig kasse, der kører hen over publikum. Her kommer publikum helt tæt på maskineriet og bliver også selv en del af forestillingen som total teater.

Book jeres billetter her: https://www.teaterbilletter.dk/forestillinger/room-4-1-live/#

Skriv et svar