Kuratorassistent / Producent søges til Fotografisk Center

Fotografisk Center søger en kuratorassistent/producent 30 – 37 timer om ugen fra 3. august eller hurtigst muligt herefter.

Stillingen indebærer at assistere med det praktiske og administrative arbejde i forbindelse med gennemførelse af Fotografisk Centers udstillinger, herunder kuratering, udarbejdning af formidlingsmateriale, planlægning, kommunikation og markedsføring på sociale medier, fondsansøgninger mv. Her udover vil du komme til at stå for boghandlen, betjene udstillingsgæster og være med i tilrettelæggelse og afvikling af arrangementer og foredrag.

Vi forventer, at du er uddannet inden for kunsthistorie, visuel kultur, kommunikation, marketing eller lignende, og ser gerne at du har erfaring med museumsarbejde, fundraising, er god til at skrive og formidle, har ordenssans, er formår at arbejde selvstændigt, holde mange bolde i luften og er imødekommende. Arbejdstiden ligger fortrinsvis tirsdag til fredag mellem kl. 9 – 18/20 (ifm. arrangementer). Det er en betingelse, at du er berettiget til virksomhedspraktik eller løntilskud.

Er du interesseret så send en kortfattet, motiveret ansøgning samt CV til Fotografisk Centers leder Kristine Kern inden den 27. juni per mail: kk@nullfotografiskcenter.dk

Om Fotografisk Center:
Fotografisk Center er en kunsthal for samtidsfotografi og relaterede, kamerabaserede praksisser. Vi viser ca. fem årlige udstillinger. Her ud over driver vi en mindre specialboghandel og et digitalt værksted. Fotografisk Center arrangerer desuden artists talks, foredrag, omvisninger og seminarer. Se endvidere www.fotografiskcenter.dk

Skriv et svar