COPENHAGEN PHOTO FESTIVAL SØGER FRIVILLIGE

Vil du have erfaring til CV’et? Kunne du tænke dig at blive en del af festivalteamet på Copenhagen Photo Festival fra den 6. – 16. juni 2019? Så har du nu mulighed for at melde dig som frivillig og komme bag kulissen på Nordens største fotofestival.

Om Copenhagen Photo Festival 

Copenhagen Photo Festival er en af Europas førende festivaler inden for national og international samtidsfotografi. Vi bygger bro mellem kamerabaseret kunst og dokumentarfotografiet igennem vores tre programsøjler Framing Identity, Framing Society og Framing Vision. Hvert år deltager mellem 250-300 fotografer fra hele verden i festivalens program. Det foregår enten via festivalens hjerte, Photo City på Refshaleøen, der er stedet for 5-10 kuraterede soloudstillinger og Den Censurerede Udstilling  eller i samarbejde med en af vores 45 udstillingssteder gennem vores Satellitudstillinger.

Copenhagen Photo Festival 2019 afholdes som noget nyt på det trendy og pulserende Refshaleøen, hvor festivalen byder på både indendørs og udendørs udstillinger og events.

I år samarbejder festivalen blandt andre med det internationale kunstcenter, Copenhagen Contemporary og det populære madmekka, Reffen, der byder på kulinariske oplevelser i høj kvalitet.

Det er før og under festivalen muligt at indtage følgende frivilligroller:

HÅNDVÆRKERE

Har du hænderne skruet rigtigt på, og ønsker du at være med til at opbygge og nedtage festivalens mange udstillinger, så skal du melde dig som frivillig håndværker til årets festival. Som håndværker vil du arbejde før og efter festivalen, hvor du vil blive en del af vores håndværkerteam. Du behøver ikke være uddannet håndværker, men vi forventer, at du har erfaring med faget og kan tage fat.

RUNNERE

Vi søger friske runnere til praktiske opgaver inden festivalen. Arbejdsopgaverne indebærer blandt andet uddeling af festivalprogrammer og plakater på forskellige locations i København. Så er du glad for at cykle, og kunne du tænke dig at besøge gallerier, museer og kunsthaller i hele København, så skal du melde dig som runner.

PRODUKTIONSASSISTENTER

Vi søger produktionsassistenter, som vil være med til at klargøre Photo City før festivalen åbner for offentligheden. Som produktionsassistent bliver du en del af festivalteamet, og får mulighed for at opleve, hvordan klargøringen af en stor festival foregår. Arbejdsopgaverne vil variere, og kan være alt fra at male, hænge skilte op, gøre billetter og fotobøger klar til salg samt lettere rengøring.

UDSTILLINGSASSISTENTER

Vi søger smilende og udadvendte frivillige til vores infocenter og udstillinger i Photo City. Som frivillig i infocenteret kommer du til at byde publikum velkommen, sælge billetter og fotobøger, uddele spørgeskemaer samt informere de besøgende om festivalen og årets udstillinger.

Som udstillingsassistent kommer du også til at sidde i forbindelse med en af vores udstillinger og vejlede publikum, hvis de har brug for det. Det bliver dit ansvar at guide de besøgende i den rigtige retning, informere om årets udstillinger samt svare på praktiske spørgsmål.

Vi forventer, at du som udstillingsassistent er villig til at tilegne dig generel viden om festivalen og årets udstillinger inden din vagt.

Som frivillig på Copenhagen Photo Festival 2019 får du:

-Forplejning under vagt
-Kaffe/te/vand
-Festivalprogram
-Entrebillet til festivalen
-Tilbud via Goodiepack.dk
-Fotobog
-Kompetencer til CV’et
-Udvidelse af netværk

-Kort udtalelse fra festivalen kan eftersendes

Du skal som frivillig:

-Minimum tage 2 vagter før eller under festivalen
-Være smilende, imødekommende og serviceminded
-Holde dig opdateret på festivalprogrammet på festivalens hjemmeside
-Sætte dig grundigt ind i festivalen og årets udstillinger før din vagt
-Tage ansvar for de arbejdsopgaver du har påtaget dig
-Kunne pakke din telefon væk når du er på vagt

Vagter

Du vil skulle arbejde max 6 timer ved samme vagtpost, men det forventes, at du minimum kan tage 2 vagter før eller under festivalen (vagterne kan fordeles på flere dage og frivilligroller).

Hvis du ønsker at være frivillig på årets festival, så send en mail til festivalens projektleder med informationer om dig selv, hvilken frivilligrolle(r) du kunne tænke dig at indtage samt hvilke datoer og tidspunkter du kan arbejde.

Læs mere om Copenhagen Photo Festival her:

Hjemmeside – www.copenhagenphotofestival.com

Facebook – https://m.facebook.com/CopenhagenPhotoFestival/?fref=ts

Instagram – https://www.instagram.com/copenhagenphotofestival/

Kontakt Lærke for yderligere informationer

Lærke Christina Hansen 

Project manager 

events@nullcopenhagenphotofestival.com

+45 61408410 

Skriv et svar