Publikum fortæller om VALG på Teater Grob

VGår du og tygger på, hvornår der mon bliver udskrevet valg? Eller måske på om du skal beholde barnet, manden, jobbet, huset, brysterne, dit abonnement på Hund&Fritid, eller hvilken af tusinde nuancer af beige, du skal male dine køkkenskabe i? Kender du følelsen af ikke at have et valg eller at blive valgt fra? Og er der valg i dit liv du fortryder eller måske er virkelig stolt af?

Lørdag d. 30. marts kl. 20:00 inviterer HØRT til valgaften på Teater Grob. Forestillingen Det Man Siger har altid publikum i centrum, for et aktuelt tema. Siden 2014 har borgere modigt valgt at dele egne historier fra scenen i dette format, og denne gang skal historierne altså handle om VALG. Aftenen byder desuden på afstemninger og valgflæsk.

Billetter 85kr: https://billetto.dk/e/det-man-siger-valget-billetter-341583/

Valget er et grundvilkår

Vi vælger hele tiden – i stemmeboksen, i kærligheden, i bland-selv-slikbutikken. Andre gange er det os, der bliver valgt – valgt som kassér i bestyrelsen, valgt som den allersidste spiller på fodboldholdet, valgt på Tinder eller ikke valgt overhovedet. Ikke at vælge er også at vælge. Valget er et grundvilkår for det at være menneske, og noget vi skal træffe hver eneste dag igen og igen. Valget udspringer fra viljen. Viljen som man kan diskutere, om overhovedet er fri. Hvis det frie valg ikke findes, hvordan vælger vi så?

Der er plads til otte fortællere på scenen. Alle blandt publikum kan melde sig som fortæller. Det eneste krav er en selvoplevet historie på max 5 minutter, der passer til temaet. Udvælgelsen af fortællere foregår ved demokratisk lodtrækning. Skriv til info@nullhoert.dk eller find os i baren på aftenen, hvis du vil melde dig som fortæller.

Om HØRT:

HØRT udvikler aktioner, der inspirerer publikum til deltagelse. Vi tager samtidens emner op i æstetiske og uhøjtidelige rammer, der bringer både fantasien og intellektet i spil. En slags sanselige totaloplevelser, der giver ny inspiration og handlekraft, som deltagerne kan tage med tilbage til deres hverdag. Aktionerne er en essentiel del af vores dna, da de sætter fokus på en konkret sag eller emne, samtidig med at de fungerer som en undersøgelsesramme for videreudviklingen af nye interaktionsmetoder.

Skriv et svar