ART 2030 SØGER PRAKTIKANT TIL ARBEJDE MED GLOBALE KUNSTPROJEKTER

Hos ART 2030 forbinder vi kunst og FN’s Verdensmål – og skaber engagerende kunstoplevelser – med kunsten som nøgle til at åbne folks hjerter, tanker og fantasi mod en bæredygtig fremtid for alle. ART 2030 er en bevægelse af visionære kunstnere og stærke kunstaktører, der arbejder for at fremhæve kunstens værdiskabende rolle i samfundet og skabe opmærksomhed omkring FN’s verdensmål gennem globale kunstprojekter.

Vi søger nu en virksomhedspraktikant, som har lyst til at indgå i det daglige udviklingsarbejde i en mindre kunstorganisation, og som vil have et særligt fokus på research og produktion af materialer, der er rettet mod impact-måling i forbindelse med kunstprojekter. 

Som praktikant hos ART 2030 får du dine egne ansvarsområder, og du vil være en væsentlig del af vores team. Du får mulighed for at arbejde selvstændigt, og får indblik i, hvordan en kunstorganisation arbejder. Du får masser af erfaring og ansvar, og du får lov til at prøve kræfter med mange forskellige opgaver, da vi er en mindre organisation med store ambitioner.

Vi lægger vægt på at du kan skrive levende og præcist på både dansk og engelsk, er god til at bevare overblikket og vant til struktureret planlægning, er god til at samarbejde – og det er desuden en fordel hvis du har kendskab til kunst.

Ansøgningsfrist: 10. marts

Starttidspunkt: Hurtigst muligt

Spørgsmål rettes til: Kirse Junge-Stevnsborg (kirse@nullart2030.org)

Kort ansøgning og cv sendes til kirse@nullart2030.org

www.art2030.org

Skriv et svar